Kysymys:

Onkos kantautunut korviisi Nissanin Almerasta, tästä viimeisestä 1.8, mitään tyypillisiä vikoja? Itselläni ongelmia tuntuvat tuottavan irtoilevat osat!!!

Autolla ajettu nyt n.25tkm (5kk) ja tällä hetkellä seuraavat helyt irti/irtoamassa: virtalukko,takaluukunlukko, kulj.puol. keskikonsolin sivupaneeli,oik.puol.etu kylkilista, kusk.puol. turvavyön lukko + kitinöitä,kolinoita,nykimistä, koneen vaihtelevaa käytöstä ja häiritsevä puoltaminen vasemmalle (ihan sama mitkä paineet) ja ties mitä muuta mitä en ole "vielä" huomannut.

Taitaa olla varsin turvallinen peli kun ei tiedä mikä seuraavaksi irtoaa vaikkapa alustasta!!! Ei tuo englannin laatu taida olla ihan samaa kuin jaappanilainen (edellinen sama oli vielä jaappanin ihmeitä)...Heh.

Tapio Ketonen:

Kyselin asiasta vielä kuukausi sitten Nissanin huolto-osastolla työskennelleeltä henkilöltä, ja hän sanoi, ettei tuollaisista ongelmista tullut valituksia. Lienee siis kyseessä yksittäinen tapaus. Suosittelen, että listaat viat tarkemmin ja viet auton merkkiliikkeeseen takuukorjauksiin. Listasi näytti kyllä hieman epäselvältä ainakin irtoavan koneen käytöksen osalta!

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.