Kysymys:

Kerropa, mikä on käytäntö, kun Tuulilasi ottaa jonkin uuden auton kestotestiin? Ostatteko te sen auton ja myytte sen kestotestin jälkeen eteenpäin vai saatteko te maahantuojilta ne autot ilmaiseksi vai mikä on systeemi? Olen yrittänyt lukea vanhoja Tuulilaseja, mutta missään niistä ette ole kertoneet kyseistä asiaa!

Tapio Ketonen:

Aiemmin ostimme autot, mutta nykyisin ne ovat meillä vuokralla. Kieltämättä saamme autot jonkin verran edullisemmilla ehdoilla kuin tavallinen käyttäjä, mistä yhtiömme talousosasto on tietenkin kiitollinen.

Ostaminen ei meille olisi sinänsä mikään ongelma, muutama auto vuodessa on Tuulilasin liikevaihtoon verrattuna aika pieni juttu. Pahin ongelma autojen ostamisessa on ollut niiden myyminen.

Kun ajamme autolla noin 35.000 km, sen arvo on vielä aika korkea. Koska emme harjoita autokauppaa, emme halua ottaa vastaan vaihtoautoa, emmekä liioin halua myöntää maksuaikaa. Näillä ehdoilla eli suoralla käteiskaupalla ostajia ei uudenkarheille autoille löydy kovin helposti. Maahantuoja saa testiautot myydyksi oman organisaationsa kauppa paljon helpommin.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.