Kysymys:

Kiitos vastauksestasi venäjän autoista.Suuren lehden suurelta mieheltä taisi lipsahtaa erittäin ylimalkainen vastaus ettei kiinnosta senttiäkään asia.

Jospa ajatteleist että onhan ihmisiä olemassa kehä kolmosen ulkopuolellekin joita ei kiinnosta senttiäkään jonkun Ferrrarin tai Corveten koeajo. Mitä niillä autoilla tekee Suomessa?

Onhan Suomessa ihmisiä jotka osaa venäjää ja voisit kysyä josko Konela ottaisi selvää. Se saattaa olla vaikeata "laskeutua" sieltä korkeudesta ja kysellä jos vaikka joku muukin kiinnostuisi asiasta. Anteeksi jos häiritsin sinun rauhaasi ja jatketaan elämää täällä raukoilla rajoilla.

Tapio Ketonen:

Niin, totesin, ettei niistä Venäjän autoista kannata kirjoittaa, koska niitä ei saa Suomessa rekisteriin, ei edes isolla rahalla. Ferrarin tai Corvetten sentään saa rekisteriin ja ajoon, jos sitä rahaa on tarpeeksi . Enemmän tekee sellaisella Ferrarilla, jolla saa ajaa kuin sellaisella Volgalla, jolla ei saa ajaa.

Me olemme olleet aika käytännönläheisiä, joten sellaisista eksoottisista ajokeista, joista Suomessa ei kannata edes haaveilla, emme ole kirjoittaneet mitään. Ferrareita on sentään rekisteröity joku aina silloin tällöin, Corvetteja on jo melkoisesti. Maybachejakin on yksi, joten kyllähän siitäkin syksyllä ollut juttu oli paikallaan. Näistä kiinnostuneita taitaa kyllä olla enemmän kehä kolmosen ulkopuolella kuin sisällä, etenkin Pohjanmaalla kovat menopelit ovat kuumaa tavaraa.

Täällä "korkeuksissa" eli toisessa kerroksessa tilanne on se, että kirjoitettavaa riittää näistä aivan tavallisistakin autoista eli Volkkareista, Opeleista, Toyotista, Mazdoista, Nissaneista... siis niistä joilla suomalaiset ajavat. Kokemus kuitenkin on opettanut, että nämä kiinnostavat lukijoita eniten. Mahdollisuutemme niin tekijöiden kuin sivutilankin puolesta ovat rajalliset, joten sinänsä hyviäkin aiheita joudutaan jättämään pois.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.