Kysymys:

Mistähän saisi luotettavan tiedon siitä, kuinka pitkään toukokuussa 1998 rekisteröidyn Mercedes Benz E210 henkilöauton kori-/maalitakuu on voimassa ja mitkä takuun ehdot ovat? Auton asiakirjoista sitä tietoa ei ainakaan löydy.

Merkkiliikkeen ilmoitus ko. autolle on yksi vuosi, mietityttää kuitenkin, olisiko tuo takuu pompsahtanut suoraan yhdestä vuodesta nykyiseen 30 vuoteen!

Väyrysmersut taitavat ruveta osoittautumaan varsin herkästi ruostuviksi autoiksi. Tämä yksilö näyttää ruostuvan sivuoven yläkarmista kumitiivisteen alta, jota paikkaa ei kyllä kukaan normaalioloissa tule edes pesun yhteydessä tutkineeksi ja toisekseen, vaikka tutkisikin, niin ei se ruosteen syntymistä estä.

Tapio Ketonen:

Mersun takuu oli vielä tuohon aikaan yksi vuosi, eikä muuta. Tuon auton osalta siis takuu on jo menneen talven lumia. Takuu hyppäsi kertaheitosta sinne 30 vuoteen vuoden 1998 syksyllä.

Väyrys-Mersu on jo osoittautunut herkästi ruostuvaksi autoksi. Ovien ruostuminen on yleinen ongelma, ja takuun alaisiin autoihin Veho on tiettävästi uusinut ovia jo vaikka kuinka paljon.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.