Kysymys:

Tehkää minut ja monet muut lada kuskit onneliseksi ja ottakaa lada samara kymppitonnikäytetyllä kestotestiin. jos ei samaraa niin mikä on seuraava kymppitonninkäytetty.

ja toinen asia olen ajattelut rakentaa toyota hiacesta sellaisen matkailuauton laitaisin tavaratilaan sängyn ja pienin pöydän ja sellaista pientä. ja ongelma on se onko auto edelleen pakettiauto vai pitääkö se rekisteröidä matkailuautoksi tai joksikin muuksi ja mikä on auton nopeusrajoitus sitten.

Onko toyota hiace vm90 saaatavilla webastoa jos on mitä arvelette riittäkö webaston teho lämmittämään koko autoa matkailu käytössa jos poistan väliseinän ja laitan seiniin eristeet.

Tapio Ketonen:

Kyllä minä olen tässä vähän ajatellut, että siihen Samaraan en ryhdy sekaantumaan. Ne jotka Samaralla ajavat ja haluavat ajaa, tuntevat auton ja sen metkut tarkkaan, ja ne jotka eivät aja, eivät juuri haluakaan edes tietää koko autosta yhtään mitään. Eivät edes lukea.

Jos laitat ne pöydät ja tuolit kuormaksi kyytiin, niin siitä vain. Mutta jos aiot ruuvata ne kiinni matkailuauton tapaan, niin suosittelen, että unohdat koko homman. Menee helposti siivottoman kalliiksi. Jos pakettiauto muutetaan sellaiseksi, ettei sitä voida väittää tarkoitetuksi tavaroiden kuljettamiseen, silloin iskee verottaja ja vaatii maksamaan autoveron. Veron hinnalla vuokraa oikeaa matkailuautoa aika pitkäksi aikaa.

Webaston tai Eberin voi asentaa mihin autoon tahansa, ja valikoimista löytyy kyllä sellaisiakin vehkeitä, että lämpötila saadaan ns. helvetillisiinkin lukemiin. Siitä vain ruuvaamaan vaikkapa bussiin tarkoitettua Webastoa Hiaceen!

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.