Kysymys:

Olen vaihtamassa autoa.Minua kiinnostaa tuontiautona Volvo 940 diesel vm noin 94-96. Saksassa (automobile.de) ositteessa oli tosi vähän tarjontaa. Kysymys: onko Saksassa muita nettiosoitteita käytetyille autoille ja mitä olisivat vastaavat osoitteet mm.Ruotsissa, Hollanissa ja Belgiassa. Onko jotain katalogia, joissa olisi yleismmät tällaiset nettiosoitteet.

Tapio Ketonen:

Näemmä siellä on tuollainenkin nettiosoite, en ole ennen sitä nähnytkään. Täydellisempänä se oli www.automobile.de, mutta aika aneemiselta vaikutti isompiin verrattuna. Tutumpia ovat www.faircar.autoscout24.de tai www.mobile.de. Faircar ja Autoscout24 yhdistyivät, siksi tuollainen osoite. Siellä oli myynnissä 9 Volvo 940 dieseliä, Mobilessa niitä oli 24. Mobilessa on noin 850 000 autoa myynnissä, joten kyllä sieltä löytyy melkein mitä vain.

Niin kauan kuin Google (www.google.fi) on olemassa, tuollaisten linkkien kysely on kyllä melkein turhaa. Aivan yhtä hyvin itsekunkin naputtaa Googlen hakuikkunaan sanan Gebrauchtwagen tai muita vastaavia sanoja. Google tuo silmänräpäyksessä satoja tai tuhansia linkkejä ruutuun, ei kun sieltä vain hakemaan. En minäkään niitä muuten löydä kuin Googlella hakemalla.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.