Kysymys:

Mondeo 2004 Wagonin kuskipuolen etuovi pääsee liikkumaan sisempää (se kovempi) tiivistettä vasten ja tuloksena jatkuva hermoille käyvä kitinä. Huollossa säätivät ovea ja kitinä häipyi muutamaksi päiväksi. Onko neuvoja mitä voisi tehdä kun valtuutettu huoltokin nostaa kädet ylös?

Tapio Ketonen:

Periaatteessa lukon vastakappaleen säätäminen voisi olla se oikea keino. Pitää varmistaa, että oven takapäässäkään ei ole väljyyttä. Ei nyt ole Mondeo tuossa vieressä, joten en muista, millainen rakenne on. Yleensä kyllä lukko kiilaa ovea kiinnipäin ja rakenteeseen kuuluu jokin kappale, joka kiristää lukon kanssa oven tiukasti paikoilleen.

Tilanne on kuitenkin se, että kyllä noin uudesta pelistä pitää saada kitinät pois takuutyönä. Vie auto korjaamolle ja vaadi korjaamaan. Vaadi, että jos eivät osaa itse korjata, kysyvät maahantuojalta ohjeita. Ja jos homma ei onnistu, vaadi kirjallinen lausunto, että Mondeon oven kuuluukin kitistä. Toimita se sitten tänne meille toimitukseen, niin me sitten annamme paperille julkisuutta.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.