Kysymys:

4-veto hiacen vetarin kumit. miksi ketonen kehottaa autoilijaa vaihdattamaan suojakumit MERKKILIIKKEESSÄ vaikka ammattitaitoisia korjaamoja on paljon muitakin. 4-vetohiacen etuvetarin kumin vaihto on ihan perushuolto toimenpide joka ei tarvitse erikoistyökaluja joita ei ammattikorjaamolta löydy. olisiko oikein ettei ketonen valitsisi asiakkaan puolesta korjaamoa missä työ tehdään vaan annetaan asiakkaan itse tehdä valinta.

terv 20 vuotta alalla ollut riippumaton korjaamo

Tapio Ketonen:

Valitettavasti en tunne Hiacen etuvetoakseleita, enkä nyt löytänyt sitä kysymystäkään, jossa tuon neuvon annoin. Muistelen kuitenkin, että siinä kysyjä oli pyytänyt jotakin "riippumatonta" korjaamoa vaihtamaan suojakumin, mutta se oli kieltäytynyt sanomalla ettei onnistu.

Homma siis onnistuu ainakin merkkiliikkeessä, joten suosittelin sitä tästä syystä. Käyttäjän kannalta on oleellista, etä suojuskumi saadaan vaihdetuksi. Hintaeroa merkkikorjaamolla ja muulla verstaalla tietenkin yleensä aina on, hintahan on tärkeimpiä kilpailukeinoja.

Arvelisin, että rantasalmelaiset ja mikseivät lähiseudullakin asuvat nelikkohiacen käyttäjät tietävät, että Kari Immoselta tuo vaihto sujuu. Ilmeisesti vaihto ei kuitenkaan ole ihan helppo toimenpide, koska kaikki verstaat eivät sitä halua tehdä.

Muistelen kyselleeni asiasta maahantuojan suunnastakin, ja sieltä vastattiin siten, että sen perusteella tuon vastauksen kirjoitin. Peruste oli työn tekotavasta päättelemäni hankaluus. En nyt sitä tuolloista vastaustani näkemättä muista tarkemmin. Se monen kaipaama haku näistä kysymyksistä kun edelleen puuttuu, ja tokko mahdan sitä päivää nähdäkään, että se haku tänne ilmaantuisi.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.