Kysymys:

Omistan vaihteeksi auton, Opel Astra 1,6 -95. Vaihdan autoon soittimen: JVC:n mp3 soittimen. Miten tämän vanhan saa irti? Vaatiiko jonkin UU-raudan tai vastaavan jolla saa sen vedettyä ulos? Onko sisäpuolella jotkin lipat edessä kun ei tule vaikka kuinka revittiin. Malli on Philipsin SC201 ja erillisellä näytöllä. Kiitän pikaisesta vastauksesta.

Tapio Ketonen:

Kyllä sen pitäisi lähteä, kun työnnät irrotuskoukut etulevyn päissä oleviin reikiinn ja vedät koukuilla laitteen ulos. Radion reunoissa on jouset, jotka normaalisti osuvat asennuskehyksen reikiin. Irrotuskoukuilla nämä jouset painuvat sisään ja radio pääse tulemaan ulos.

Philipsissä on hieman ohuemmat irrotuskoukut kuin Blaupunktissa, mutta kyllä Blaupunktinkin koukkujen pitäisi reikiin mahtua, vaikka hieman tiukat ovatkin.

Kojelaudassa olevasta näytöstä sitten jää pois radion taajuusnäyttö. Kalenteri vissiin vielä jää toimintaan, samoin lämpömittari. Teippaa se iirti jäävä näytön liitin ihan varmuuden vuoksi umpeen, etteivät piuhat osu vahingossa minnekään.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.