Kysymys:

Metsämiehelle lisätietoa Golfin korottamisesta.

Tapio Ketonen:

Sain 14.3. lisätietoa Golfin korottamisesta käydessäni Saksassa. Tapasin Auto Seikel GmbH:n omistajan Peter Seikelin, joka kertoi, että heillä on ratkaisu Golfin mataluuteen.

Lisätietoa löytyy firman nettisivuilta osoitteesta www.seikel.de. Yuo linkki vie suoraan sivulle, jossta voi valita mm. Golf Variantin. Tarjolla on kohdassa Reifen/Getriebe/Fahrwerk vakiorengaskoolla 205/60R15 35 mm korotus. Korotussarja koostuu Bilsteinin iskunvaimentimista ja Eibachin jousista. Sarjalla on TÜV-hyväksyntä, josta seuraa kopio mukan, joten katsastus ei tuota ongelmia.

Jousitussarjan hinnaksi ilmoitetaan Saksassa 574,20 euroa, joten ihan halpaa tuo ei ole. Tavaroiden saaminen Suomeen tuottaa lisäkuluja. Rengaskoon muuttaminen 205/70R15:ksi nostaa maavaraa vielä 20 mm, joten auton saa nousemaan kaikkian 55 mm. Tuon koon käytölle yhdessä korotussarjan kanssa on hyväksyntä olemassa.

Nettisivut ovat vain saksaksi, mutta Peter Seikel puhuu erinomaista englantia, joten häneltä voi tiedustella lisätietoja vaikkapa sähköpostilla. Osoite on peter@seikel.de.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.