Kysymys:

Mitkä ovat oikeat tehot ja vääntö Corolla Verso 136?
Sivuillanne 85 kw 280nm?

Tapio Ketonen:

Oikean tehon pitäisi olla juuri tuo, koska se tulee suoraan maahantuojan ilmoittamista tiedoista. Uusimmassa, juuri tullessa tietokannassa tosin näyttävät muuttaneen tehoksi 100 kW ja väännöksi 310 Nm/2 800 r/min. Tietokanta vaatii hieman työstämistä, ennen kuin se syötetään palveluun. Yritän kaivaa siihen jostakin hieman aikaa, jotta saisin tiedot ajan tasalle mahdollisimman pian.

Valitettavasti kaikki maahantuojat eivät suhtaudu vakavasti autojen tietojen antamiseen. Suunnilleen kaikki autoista enemmän kirjoittavat lehdet ja nettipalvelut ovat mukana yhteisessä tietokannassa, josta otetaan tiedot niin lehdissä julkaistaviin hinnastoihin kuin nettipalveluihinkin. Maahantuojien kanssa on sovittu, että he antavat tiedot kysyttäessä ja lähettävät uudet tiedot tietokannan ylläpitäjälle. Valitettavasti vain tämän tapaisia virheitä löytyy jatkuvasti.

Toyotalta luvattiin, että tiedot saatetaan piakkoin ajan tasalle. Vielä toistaiseksi joudumme kuitenkin katselemaan osin virheellisiä tietoja, mm. sitä, että tavallisen Corollan kattokuormaksi ilmoitetaan 0 kg. Sen kuulemma pitäisi olla 100 kg.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.