Kysymys:

Loppuuko Ketoselta virta vai potilaat? Uusia kysymyksiä on harvassa, esim. joulukuisia. Vai lieneekö havainne harhaa ja palsta kukoistaa?

Tapio Ketonen:

Taitaapa noita olla hieman vähemmän ainakin vastattuina. Joulukuu on jostakin syystä hieman hiljaisempaa aikaa, joten kysymystulvakaan ei ole yhtä kova kuin muuna aikana. Sinänsä tämä on hyvä, koska joulukuun aikana näihin vastailuihin ei muiden työkiireiden takia ole juurikaan jäänyt aikaa. Meneillä on parikin isompaa projektia, ja vuorokaudessa on aikaa vain 24 tuntia. Nukkuakin pitäisi, eikä aina jaksa ryhtyä kotiin päästyä vastailemaan kysymyksiin.

Kysymyksissä on aika lailla sellaisia, joihin en viitsi ryhtyä vastaamaan lainkaan. Esimerkiksi joidenkin yksittäisten autojen teknisten tietojen kyselyihin tai käytettyjen hinta-arviopyyntöihin en ryhdy kaivamaan vastauksia. Kaikista kysymyksistä ei saa selville, mitä niissä kysytään tai tarkoitetaan.

Vastattavaa kyllä riittäisi, sillä vastaamatomia näyttää olevan varastossa 1461 kappaletta. Joten kaipa se virta sitten on vähissä.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.