Kysymys:

TL 2/06 oli listattu viime vuonna rekisteröidyt automallit. Kiitokset siitä, että olitte poistaneet henkilöautojen joukosta kaikki asuntoautot loputtominen nimineen. Kilpailija lehtenne ei sitä tehnyt..

Siivous intonne vain taisi mennä hieman liian pitkälle! Tai sitten perinteinen asunto- ja matkailuautojen ero käsitteenä hämää arvoisia autotoimittajia.

Listaltaltanne oli poistettu ainakin kolme varsin mielenkiintoista tilastomerkintää.

Farrari 575 Superamerica F1 tai 575M Maranello eivät ymmärtääkseni ole mitään Ducato-alustaisia asuntoautoja. Kuten ei myöskään Ford GT!

Onneksi sentään säästitte taulukossanne sen ainokaisen Ford StreetKan, joka ansiokkaasti puolustaa paikkaansa super-autojen joukossa..

Tapio Ketonen:

Taitaa olla tuo tilasto vähän samalla tasolla kuin sinun yhdyssanojen käyttösi...

Ferrareita on viime vuonna rekisteröity Suomeen kaksi kappaletta, yksi kumpaakin mainitsemiasi malleia. Kyllähän nuo ovat jääneet pois selvästi epähuomiossa. Tilastoja tutkinut Joma on kova Ferrari-fani, joten ei hän niitä suinkaan asuntoautoiksi ole luullut.

Ford GT on alkuperäisessä tilastossa aika hyvin piilossa matkailuautojen joukossa kohdassa Ford Määrittelemätön. Sen edellä muuten piileskelee yksi Ford Econoline, josta ei millään sa selville, onko kyseessä matkailuauto vai pikkubussi.

Näitä yksittäisiä automalleja saattaa piileskellä muuallakin, mutta eipä noilla yhden tai kahden kappaleen rekisteröinneillä ole kovin suurta merkitystä. Esimerkiksi AKE jättää yksittäiskappaleet kokonaan pois tilastoistaan, jotka löytyvät osoitteesta www.ake.fi>Tilastot >Ajoneuvotilastot >Ensirekisteröintitilastot >Ensirekisteröidyt henkilöautot merkin ja mallin mukaan.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.