Kysymys:

Kysyisin, että kuinkahan mielenkiintoinen tulisi kysymyksén olla, että saisi edes ilmoituksen sähköpostiin jonkun lukeneen ko viestin?

Yritin ajat sitten kysyä Chryslerin (01) törmäystesteistä, mutta ilmeisesti joko kysymys oli tyhmä tms ainakaan vastausta ei ole kuulunut. Ikävä on myöskin lukea vastauksia joissa käsketään lukemaan Tuulilasia. Ei kaikilla ole varaa tilata lehtiä vaikka autoilla on pakko.

Tapio Ketonen:

Kaikki kysymykset kyllä silmäillään läpi, mutta esimerkiksi juuri nyt vastaamattomia kysymyksiä on laskurin mukaan 1547. Lähettämäsi kysymys on tullut 10.2. eli kuukausi sitten.

Jos ryhtyisin laittamaan jokaiselle viestin sähköpostilla kysymyksen lukemisesta, niin eipä tässä paljon muuhun aikaa jäisikään. Automaattiviesteissäkään ei ole mieltä. Kaikesta huolimatta palvelumme on kuitenkin ensisijaisesti suunnattu lehtemme lukijoille, joten viittaukset lehteen ja johonkin tiettyyn numeroon ovat aiheellisia. Lehden voi sitäpaitsi lukea vaikkapa kirjastossa.

Voyager on kokenut mallimuutoksen vuoden 2000 lopulla, joten vuosimallille 1999 tehtyjen testien tulokset eivät ainakaan sellaisenaan päde. On lisäksi huomattava, että vaikka EuroNCAP-testin tulos olikin huono, se ei välttämättä tarkoita, että Voyager olisi vaarallinen. Suurin osa kolareista ajetaan toisten autojen kanssa, ja isona autona Voyagerin vastapuolena todennäköisimmin on pienempi ja kevyempi auto. Tällöin törmäys aiheuttaa isommassa autossa oleville pienemmän vammautumisriskin.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.