Kysymys:

Olen lähettänyt kysymyksen joka koskee uuden korimallin Passatin etupään narinoita. Miksi en ole saanut vastausta ja juttuani ei näy palstalla. Eihän tämä palsta toimi oikein jos siellä ei ole kuin yksi "ketonen" vastaamassa, luulisi siellä olevan muitakin asiantuntijoita. Enpä sittenkään taida tilata lehteänne !!

Tapio Ketonen:

Otapa nyt järki käteen. Laskin tuossa juuri, että vastattuja kysymyksiä on 3374, ja vastaamattomia näyttää olevan 1575. Aika paljon vastauksia on siis annettukin. Arvelenpa, ettei muualta netistä löydy yhtä paljon vastattuja kysymyksiä. Monella palstalla vastauksia tulee ehkä muutama kuukaudessa.

Tämä palvelu on avoin kaikille ja siis maksuton. Oikeastaan tässä hommassa ei ole mitään järkeä, sillä vaikka A-lehdet onkin hyvin varovainen palkanmaksaja, niin aiheutuu tästä kuitenkin jonkin verran kuluja. Ei tosin tästä vastauksesta, jota kirjoitan sunnuntaina. Tämä siis pitäisi oikeastaan sulkea pois muiden kuin tilaajien käytöstä, jotta vastailuun olisi edes teoreettisia perusteita panostaa enemmän.

Niistä Passatin etupään narinoista -18 asteessa tai kylmemmässä minulla ei ole havaintoja, koska en ole ajanut ko. autolla kuin muutaman asteen pakkasessa. Ehkä ultimateww-sivustolla on asiasta enemmän tietoa.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.