Kysymys:

Tämä viesti on jatkoa viime talvena julkaistulle Peugeot 407 HDi 110 välijäähdytin putken talvi ongelmalle. Eli viimeksi tiedustelin ongelman ratkaisua maahantuojalta 24.10.06, jolloin minulle vastattiin seuraavasti:"Tervehdys ja hyvää syksyn jatkoa. Tehdas on parhaillaan tekemässä muutososia tämän ongelman poistamiseksi. Se mitä osia muutetaan ei ole tiedossani. Tehdas on kuitenkin lupaillut meille paria muutossarjaa ennen varsinaisen talven alkamista (?). Toivon että saamme tarkemmat tiedot aikatauluista ja työn laajuudesta vielä tämän (lokakuu 2006) aikana. Palaan asiaan toivottavasti piakkoin.
terveisin Antero Aalto".

Noh nyt eletään melkein joulukuuta ja mitään ei ole kuulunut/tapahtunut. Toivon itselleni ja muiden vastaavan auton omistajille mahdollisimman "leutoja" kelejä, koska on selvää että tällaiset ongelmat eivät itsestään korjaannu. Lisäksi voisi toivoa Peugeotilta tiukempaa otetta asiaan, koska ongelmahan on ollut tiedossa melkein koko viime talven ja aikaa asian korjaamiseksi olisi ollut koko viime kesä...mutta kun EI NIIN EI.

Tapio Ketonen:

Hyvinpä fransmannit tuntuvat luottavan siihen, ettei meille olisi tulossa kunnon talvea. Se jään kertyminen välijäähdyttimeen oli aika mystinen ilmiö. Toivotaan, että ratkaisu tulee ennen pakkasia.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.