Kysymys:

Olen ollut Citroen C3:n omistaja vuodesta 2004. Kiitos kk käytetty-jutusta. Tässä pientä infoa: Umpion huurtuminen johtuu 95% tod näk. taitamattomasta polttimon vaihdosta, ja umpion suojakannen tiiviste on jäänyt huonosti. => ei kustannuksia. Ko. auto ei ole pack varusteltu, koska siinä ei ole korin värisiä listoja, eikä sumuvaloja. tarkistakaa vaikka www.citroen.fi. tai VEHOlta cd/radio+ilmastointi oli erillinen kampanja.

Tapio Ketonen:

Yleensä umpion huurtuminen johtuu juuri suojuksen väärästä asennuksesta. Tällaisten vikojen tarkempi selvittely ei kuitenkaan ole mahdollista silloin, kun autoa ehditään tarkastella pari tuntia.

Valitettavasti en pysty selvittelemään eri automallien varuste-eroja enkä sitä, kuuluuko johonkin pack-, plus- tai miinus-malliin tummia tai vaaleita listoja. Etenkin sen selvittäminen on käytännössä mahdotonta, mitä varusteita johonkin autoon on kuulunut muutamia vuosia sitten.

Lähtökohta on, että myyjän - ja etenkin merkin suurimman jälleenmyyjän - antamaan tietoon pitää voida luottaa. Toisaalta käytettyä autoa tutkittaessa sillä ei ole merkitystä, ovatko varusteet peräisin markkinointikampanjasta, vai onko ne ostettu erikseen lisävarusteiksi.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.