Kysymys:

Kerropa,miksi käytettyjen autojen numero on pilattu joillakin lapsellisilla tuning-jutuilla, jotka eivät normaali autolijoita kiinnosta. Kun käytettyjen autojen numero alkoi ilmestymään, siellä oli erinomaisia juttuja, mutta nyttemmin tasoa - kuinka peset autosi, millon minkäkin pesuainefirman tuotteella. Ja loput joutavaa tuninkia. Miksette vois testata vaikka varaosia, esim. iskareita(Monroe, KYB, Gabriel...). Ei ainakaan luulisi olevan mahoton homma. Ottaa vaikka Golffin ja Corollan, joilla testaa eri iskarimerkkien ominaisuudet. Jos tuninki-jutut vielä jatkuu, taidan vaihtaa kestotilauksen tarjouspätkiin, säästän ison kasan rahaa, eikä tarvii lukea joutavaa.

Tapio Ketonen:

Valitettavasti Tuning näyttää olevan sellainen aihe, jota tehtyjen tutkimusten perusteella arvioituna luetaan hyvin paljon. Niinpä tulevassakin plussanumerossa sillä on hyvin suuri osuus, näin kevään korvalla tuning ja auton hoitoa käsittelevät jutut ovat ajankohtaisia. Pyrimme syksyn numerossa käsittelemään enemmän käytettyjä.

Erikoisnumeroihin, jotka toimitetaan vain rajatulle osalle normaalista lukijakunnastamme, emme ole ainakaan toistaiseksi aikoneet sijoittaa suuria ja kalliita testejä. Ne pyrimme sijoittamaan normaaleihin lehtiin, jotka tulevat kaikille, myös lyhyempien pätkien tilaajille.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.