Kysymys:

Tervehdys!

Huomasin ilahtuneena, että olette ottaneet kestotestiin uuden Renault Lagunan.
Koska itse omistan uuden vm 2002 Lagunan, HB-korisena tosin, on mielenkiintoista seurata millaisia johtopäätöksiä teette autosta.

Tässä viime viikonloppuna taas tien päällä ollessani totesin yhden mielenkiintoisen ilmiön, mitä en koskaan edellisellä autollani (Volvo) ajaessani kohdannut.
Maantiellä kovin moni kanssa-autoilija tahtoi ohittaa Lagunani, vaikka pitämäni ajonopeus oli aina suurin sallittu ja tilanteen salliessa joskus myös aina vähän päällekn.
Nopeusmittarin virheenkin olen tarkistuttanut ja ottanut sen huomioon ajonopeudessani.
Heräsi mieleen kysymys, herättääkö kyseinen malli kanssa-autoilijoissa aggressioita tai jotakin muita antipatioita, että ohi pitää päästä niin suorilla kuin mutkissa?
Oletteko te kokeneet samoja ilmiöitä ajaessanne kestotestiautollanne?

Olisi kiinnostavaa nähdä taas pitkästä aikaa lehdessänne autoihin liittyviä mielikuvatutkimuksia. Epäilen että Lagunaa painaa nyt joku juttu. Onko turvallisuushakuinen mielikuvamainonta ampunut jo niin paljon yli, että se herättää tien päällä aggressioita?

Ystävällisin terveisin

JP

Tapio Ketonen:

Kyllä tuolla liikenteessä on tilanne sellainen, että oli auto mikä tahansa, rajoitusten mukaisesti ajavasta kaikki ajavat ohi. Ei siinä taida olla merkillä väliä.

Me emme ole Lagunalla ajaessamme moista havainneet, mutta taitaa kyllä olla niin, että yleensä me olemme itse niitä ohittajia!

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.