Kysymys:

Ensinnäkin kiitokset edellisestä vastauksesta joka koski 605.sen takaläsin lämmitintä. Vika oli maadoitusjohdossa, joka oli "palanut" poikki.

Kerropas, missä mahtaa olla vika, kun autossa (Peugeot 605 SLi -92) on kuumakäynistysongelma. Eli auto seisoo n. 10min kuumaksi ajamisen jälkeen, niin sitä saa sahata muutaman kerran, ennen kuin hörähtää käyntiin. Onko mahdollisesti ongelmana polttoaineruiskutuksen vuotaminen tai joku muu vastaava, vai auttaisko ohjausyksikön lastun vaihto?

Tapio Ketonen:

Niin, kyllähän se on niin, ettei riitä jos sähköä menee jonnekin, sen pitää myös päästä sieltä pois, eli maadotuksen pitää olla kunnossa.

Vähän veikkaisin, että autosi suihkutussuuttimet vuotavat ja päästävät imusarjaan sopivan lammikon bensaa, joka höyrystyy niin sakeaksi seokseksi, että se ei syty. Kun hetken starttailet, sekaan pääsee enemmän ilmaa, jolloin seos muuttuu syttymiskelpoiseksi. Tuskin apua löytyy lastun vaihdosta, ei muuta kuin suuttimet pajalle tutkittaviksi, kannattaisi ehkä ensiksi kokeilla puhdistamista.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.