Kysymys:

Ketonen, sangen ylimalkainen vastaus kysymykseen koira-ihmisten farmareista. Muista, että koiria on meillä rekisterissä miljoona ja kun otetaan huomioon ilman rekisteriä olevat niitä löytyy noin 1,5 miljoonaa. Itse aktiivi kilpailijana ja kolmen koiran omistajana ja erityisesti toimittajana olen aina ihmetellyt samaa asiaa, että miksi ei...?
Itse asiassa tässä Karoliinan kysymyksessä oli kaksi erittäin hyvää kysymystä, verhoilu materiaali ja koirakalterit. Molemmat tuikitärkeitä ihmisille joilla on koiria.

Kuten sanoit koiria on joka lähtöön niin isoja kuin pieniä, mutta hyvin, hyvin moni koiraihminen, jostain kumman syystä ajaa farmarilla. Kuten täältä www.visse.net löytyvät kolme bordercollieta.

Tapio Ketonen:

Kerroit, ette halua tätä nettiin, mutta mielestäni kysymys oli niin täyttä asiaa, että laitoin sen tänne kuitenkin.

Vastaus kieltämättä oli ylimalkainen, mutta tilanne on kyllä se, että meille on aika lailla mahdotonta ottaa huomioon kaikkien eri käyttäjäryhmien yksilöllisiä tarpeita. Vierastan esimerkiksi sitä, että takakaiuttimista pitäisi tutkia, miten ne sietävät kuolaavia koiria.

Paremminkin näkisin, että tästä aihepiiristä pitäisi tedä yksi laajempi juttu, jossa asiaa käsiteltäisiin perusteellisesti. Se auttaisi autoa ostavaa sitten tutkimaan autoja myös koirien kuljetuksen kannalta. Monellakaan ei näitä kokemuksia ole ennalta, aj kokemusten hankkiminen kantapään kautta on turhan hankalaa ja kallista.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.