Kysymys:

Explorer , Crhome ja Firefox selaimissa Tuulilasin etusivu näkyy siten että kuvat ja tekstit ovat osittain päällekkäin, vain iPadissa näkyy oikein. voisiko tuon oman koneen asetuksista jotenkin korjata vai onko vika tuulilasin sivulla? Muissa julkaisuissa ei vastaavaa ilmiötä ole.
Pari esimerkkikaappausta:
http://i533.photobucket.com/albums/ee334/juh45/ScreenShot066_zpsc55bf8f1...
http://i533.photobucket.com/albums/ee334/juh45/ScreenShot076_zps8a536129...

Tapio Ketonen:

On toki mahdollista, että vika on Tuulilasin sivuilla. Uusi käyttöliittymä on kyllä yleensä toiminut hyvin, mutta käytössä olevien selainten ja käyttöjärjestelmienyhdistelmien kirjo on valtava, joten noita ongelmia vielä toistaiseksi esiintyy. Lukijat ovat jonkin verran valittaneet ongelmista, mutta kun valituksiin ei liity tietoa selaimesta tai käyttöjärjestelmästä, niistä on vaikea vetää mitään johtopäätöksiä.

Liittämäsi kuvat ovat hyvä esimerkki siitä, että viilattavaa vielä löytyy. Sinäkään et maininnut, mistä käyttöjärjestelmästä on kysymys. Työkoneessani oleva Windows7 näyttää sivun kaikilla kolmella käyttämälläni selaimella (IE, Chrome, Firefox) aivan oikein, samoin Macissa pyörivät Firefox ja Safari. Kokeilin myös vanhaa läppäriä WindowsXP:llä, siinäkin noilla selaimilla sivut näkyivät ongelmitta.

Mutta sitten minulle selvisi, mistä on kysymys. Kokeilin Firefoxin valikosta kohtaa Näytä > Sivun suurennus. Kun riittävän monta kertaa painoin Suurenna-nappia, niin jopa alkoi tulla tuo samainen ilmiö esiin. Palauta-painikkeen klikkaaminen poisti tuon ongelman. Suurennettu teksti on kyllä helpompaa lukea, mutta kun se pitää noissa laatikoissa sovittaa samaan tilaan kuin normaalitekstikin, niin eihän se onnistu.

Alla vielä selvyyden vuoksi nuo lähettämäsi ruutukaappaukset.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.