Kysymys:

Voi hyvänen aika näitä rengas-aiheisia kysymyksiä! Mikä siinä on niin vaikeaa, että aina riittää turhanpäiväistä kysyttävää pyörimissuunnista ja urasyvyyksistä ja ties mistä - oikeaa saivartelua. Jos ihminen on niin avuton, ettei osaa vaihtaa autonsa alle jo hänellä olemassa olevia pyöriä, on rengasliike tai autokorjaamo oikea osoite.

Tapio Ketonen:

Ne, jotka eivät osaa itse vaihtaa renkaita ja tietävät sen, eivät ole ongelma. Ongelma ovat ne, jotka eivät sitä itse tiedä vaan luulevat osaavansa. Kysyminen on fiksua, mutta valitettavasti aina ei vastaaja välttämättä osaa antaa oikeaa vastausta tai antaa vastausta niin, että kysyjä ymmärtää sen oikein.

Rengasliike on ilman muuta useimmille oikea paikka pyörien vaihtoon, sillä auton pyörien vaihtaminen pihalla tai parkkipaikalla auton omilla työkaluilla on kaikin puolin viheliäistä ja nykyisin jopa vaarallistakin puuhaa. Jos autossa vielä on varusteena tunkki, sen laatu on yleensä niin heikko, ettei se kestä kahdesti vuodessa tapahtuvaa pyöränvaihtorumbaa kovin monta vuotta.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.