Kysymys:

Moi, Onko muilla Tuulilasin toimittajilla E-ajokorttia (siis isoa e:tä), kuin Ketosella? Muistelen 80-luvulla lehteä lukeneena, että silloin ainoastaan "Tapsalla" oli kyseinen kortti ja hän pääsi/joutui ajamaan uusia yhdistelmäajoneuvoja? Onko lehdellä tarkoitus vielä tyypittää raskasta kalustoa?

Tapio Ketonen:

Eipä taida E-kirjainta toimituksesta muilta löytyä. Matti Järvellä ja Tapani Vaahtolalla on sellaiset kortit, mutta kumpikin on jo eläkkeellä.

Emme ole tehneet enää vuosiin juttuja raskaista ajoneuvoista. Olemme katsoneet, että ammattitaitomme ei riitä, raskas kalusto on aivan oma maailmansa, johon pitäisi paneutua kunnolla. Satunnaisista ajeluista ei ole oikeastaan kenellekään mitään hyötyä. Tilanne on myös se, että emme voi ryhtyä kirjoittamaan kovin syvällisiä juttuja raskaasta kalustosta, sillä siitä asiasta kiinnostuneiden osuus Tuulilasin yli puolesta miljoonasta lukijasta on sittenkin kovin pieni.

Olemme itse rajanneet jo kauan sitten toiminta-alueemme pääasiassa niihin ajoneuvoihin, joita saa ajaa AB-kortilla. Toki joku satunnainen juttu voidaan muistakin ajopeleistä tehdä, mutta henkilö-, paketti, ja matkailuautot ja näiden perävaunut ovat se aihealue, johon pyrimme keskittymään.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.