Kysymys:

Ostin pari uutta Goodyear hygragrip rengasta 205/55 16. Jostakin syystä auto täristää näillä. Toiseen renkaaseen on laitettu painoja noin 100g, toiseen noin 40g. Rengasliikkeen mukaan vika ei ole renkaassa. On painotettu uudestaan ja mittasivat heittokellolla renkaat. Kun laitan alle vanhat Nokialaiset niin tärinä loppuu. Olen varma, että en saa vaihdettua näitä takuuseen. Ovat kuulema kunnossa. Täytyykö alistua kohtaloon vai onko jokin konsti vielä selvittää asiaa.

Tapio Ketonen:

Ei kannata vielä heittää kirvestä järveen. Pyydä, että Goodyearin valmistajan edustaja tutustuu asiaan. Laitan sinulle sähköpostilla hänen yhteystietonsa.

Käyttämäsi rengasliikkeen pitäisi ohjata nämä tällaiset ongelmatapaukset automaattisesti valmistajan edustajalle, koska sitä vartenhan nämä edustajat ovat olemassa. Tällaiset tapaukset eivät ole kovin yleisiä, mutta niitä sattuu aina silloin tällöin. Valmistajan edustajat tutkivat tapaukset, ja jos he toteavat valituksen aiheelliseksi, ongelmarenkaat vaihdetaan muksematta uusiin.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.