Kysymys:

Lämmitystolppien oikosulkujen vuoksi joudun käyttämään varsin pienitehoista sisätilalämmitintä. Tästä syystä lämmitin  ei jalkatilassa pidettynä ehdi saada pakkasilla edes tuulilasia lämmittettyä. Olenkin pitänyt sitä nyt viime yöt suunnattuna suoraan tuulilasiin jotta siitä olisi jotain hyötyä. Onko tästä jotain vaaraa? Esim. tulipalot, pienten naarmujen laajentumiset yms yms. Johto on juuri ja juuri tarpeeksi pitkä yltääkseen hanskalokeron päälle ja ostin liukuestematon lämmittimen alle. Minua ei haittaa siirrellä sitä ajon ajaksi takaisin lattialle. 

Tapio Ketonen:

Lämmitin voi tuulettimen aikaansaaman tårinän johdosta pudota, ja jos se putoaa vaikka istuimelle, siitä voi aiheutua tulipalon vaara. Muita ongelmia voisi olla esimerkiksi tuulilasin halkeaminen, jos lasia lämmitetään voimakkaasti yhdestä kohdasta.

oisit ehkä rakentaa lämmittimelle telineen, joka puhaltaa lämpöä hieman etäämmältä ja varmistaa samalla sen pysymisen. Toinen vaihtoehto olisi tuulilasin suojaaminen ulkoapäin peitteellä. Se estäisi myös jäätymisen. Sinänsä lämmön johtaminen matkustamon alaosaan auttaisi pitämään auton kuivempana, sillä ilmavirta haihduttaisi mukaansa kosteutta lattialta.

Kommentit

Kommentoi kysymystä

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.