Bemari kasvattaa mallistoa ja lisää tehoja

10.05.2014 | TL-verkkotoimitus
Bemari kasvattaa mallistoa ja lisää tehoja

BMW laajentaa moottorivalikoimaansa tuomalla BMW 5-sarjaan uuden sukupolven nelisylinterisen dieselmoottorin. Lisäksi BMW 2-sarjan Coupé sekä 4-sarjan Cabrio- ja Gran Coupé-mallistot saavat uusia mallivaihtoehtoja.

BMW 5-sarjan tehot nousevat uudelle tasolle, kun kesällä 2014 lanseerataan neljä uutta dieselmoottoria. Kyse on uuden sukupolven nelisylinterisistä dieselmoottoreista BMW TwinPower Turbo -teknologialla: BMW 518d, BMW 520d ja BMW 520d xDrive tulevat saataville sedan- ja touring-malleihin. BMW 518d -malleissa tehoa on nostettu 7 hv:llä (150 hv) ja 520d -malleissa 6 hv:llä (190 hv), kulutusta on pienennetty ja siten myös päästöjä syntyy vähemmän.

Dieselyksiköt perustuvat BMW Groupin uuteen modulaariseen moottorijärjestelmään, jonka ominaisuutena on perusmoottorin optimoitu lämpödynamiikka ja reaktioherkkä Auto Start Stop -toiminto.

Uutta myös 2-sarjaan

Kesällä 2014 tulee BMW xDrive-nelivetojärjestelmä saataville BMW 2-sarjaan.

Samalla lanseerataan uusi BMW M235i xDrive Coupé, jossa on kuusisylinterinen, 326 hv:n rivimoottori ja 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto. Uutuus kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa.

Toinen uutuus 2-sarjassa on BMW 228i Coupé, jonka nelisylinterinen, BMW TwinPower Turbo -teknologialla toimiva bensiinimoottori on maksimiteholtaan 245 hv, ja kiihtyvyys nollasta sataan 5,7 sekuntia.

Kaiken kaikkiaan BMW 2-sarjan Coupé-malliston valikoimaan tulee kuulumaan kolme bensiini- ja kolme dieselmoottoria.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

4-sarjaan kymmenen uutta mallivarianttia

Uusi bensiinimoottori ja kolme uutta dieselmoottoria tulevat saataville BMW 4-sarjan Cabrioon.

BMW 420i Cabrio on malliston perusmalli, ja sen BMW TwinPower Turbo -teknologialla varustettu 2-litrainen bensiinimoottori tuottaa 184 hv kiihtyvyyden nollasta sataan ollessa 8,2 sekuntia. Lisäksi valikoimaan tulee kolme BMW TwinPower Turbo -teknologialla toimivaa dieselmoottoria.

BMW 4-sarjan Gran Coupé -mallisto saa lisämoottoreita ja xDrive-neliveto tulee vakioksi tai valittavaksi useampaan malliin.

Mallisto laajenee viidellä uudella mallivariantilla. Näistä neljä toimii nelivetojärjestelmällä, esimerkiksi BMW 420i xDrive Gran Coupé nelisylinterisellä 184 hv:n bensiinimoottorilla ja BMW 435i xDrive 306 hv:n kuusisylinterisellä bensiinirivimoottorilla.

Lisäksi BMW 430d Gran Coupé ja BMW 430d xDrive Gran Coupé lanseerataan kesällä 2014.

 Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.