BMW julkaisi tyylikkään pikkusedanin – tarkoitettu vain Kiinan markkinoille

23.11.2015 | Max Lange

BMW julkaisi Guangzhoun autonäyttelyssä uuden konseptiauton, jonka mallinimi on Concept Compact Sedan. Malli esittelee ainoastaan Kiinan markkinoille tarkoitettua 1-sarjan sedania.

Hyvin lähellä tuotantoasua olevan Compact Sedanin muodot ovat erittäin sopusuhtaiset. Malli avaa BMW:lle uusia ulottuvuuksia, sillä se perustuu merkin etuvetorakenteelle. Tämä sedan on siis etuvetoinen tai tarvittaessa nelivetoinen.

BMW kehuukin auton takatilojen olevan luokassaan erinomaiset. Tämä on varmasti iso parannus nykyiseen BMW 1-sarjaan verrattuna, joka kärsiin tilojen puolesta takavetorakenteestaan. Mallin kilpailijoita ovat Mercedesin CLA ja Audi A3 sedan.

Auton tulevaa moottorivalikoimaa ei myöskään ole vielä paljastettu. Mitä luultavimmin auton keulalle löytävät tiensä samat kolmisylinteriset moottorit kuin nykyisestäkin 1-sarjasta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Tämä Kiinassa julkaistu sedan-malli tulee mitä luultavimmin tarjolle vain Kiinassa. Euroopassa sedanien kysyntä ei ole kovin suurta, joten joudumme luultavasti tyytymään johonkin muuhun korimalliin.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.