Citroën valtaa uimastadionin

30.05.2014 | TL-verkkotoimitus
Citroën valtaa uimastadionin

Citroën esittele C4 Cactus-mallinsa ensi kertaa Suomessa Helsingin uimastadionilla.

Uutuusmallin esittely hoidetaan wakeboarding-kilpailun yhteydessä kesäkuun 7. päivä.

Uutta Citroën C4 Cactusta pääsee kesän aikana ihastelemaan valikoiduissa yleisötilaisuuksissa, kuten ensimmäisenä Citroën Wake the Stadium-tapahtumassa. Virallisesti auton myyntii alkaa vasta kesän jälkeen.

Cablewake eli vesilautailu kaapelin varassa on yksi maailman nopeimmin kasvavista uusista urheilulajeista. Laji perustuu Citroënin mukaan "siihen, että lautailija saa vauhdin ympäristöystävällisestä ja lähes äänettömästä moottoroidusta kaapelista".

Kesäkuussa kaapelirata tuodaan uima-altaaseen ja stadionin uimarit siirtyvät päiväksi yleisön puolelle todistamaan, kuinka korkeita ilmalentoja ja näyttäviä temppuja wakeboardaajien on mahdollista tehdä erilaisten hyppyreiden avulla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Suomalaisista Citroën Wake the Stadiumissa kisaavat muun muassa wakeboardingin kärkinimet Markus Heikkilä ja Kristiina Nyman. Lisäksi lajin huippuja edustavat muualta Euroopasta ja Venäjältä saapuvat kilpailijat. Näyttävän wake-kilpailun lisäksi uimastadionilla on luvassa muun muassa DJ, skeittikoulu ja -kilpailu sekä SUP-lautailua kaikille.

Citroën C4 Cactus esiteltiin ensimmäisen kerran Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa.

Lue myös:

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.