Exiden turvalliset akut

01.11.2006 |
Exiden turvalliset akut

Exide uudistaa voimakkaasti käynnistysakkuvalikoimaansa tuomalla markkinoille suljetut Xtra+- ja X-treme2-akkumallistot. Uusille akuille myönnetään yksityiskäytössä kolmen vuoden takuu koskien valmistus- ja rakennevikoja.

Exiden uudet akut täyttävät kaikkien autovalmistajien turvallisuutta koskevat vaatimukset. Uudet akkumallit korvaavat Exiden vaativaan käyttöön tarkoitetut X-treme- ja X-tra-akkumallit.

Muuttamalla henkilöautokäyttöön tarkoitetut akut suljetuiksi parannetaan autoilun turvallisuutta sekä vähennetään syövyttävien ja räjähtävien nesteiden ja kaasujen mahdollisuutta päästä auton sisätiloihin auton joutuessa ylösalaisin onnettomuustilanteissa.

X-treme2 on käynnistysakku, joka on tehty erityisesti pitkää kestoa silmälläpitäen. Sen syväpurkauskyky on 50 % parempi kuin vakioakuilla. Akku sopii käyttöön, jossa sen tulee kestää toistuvat syväpurkaukset.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

X-tra+-akulla on suuri kylmäkäynnistysvirta, joten se sopii näin ollen erityisen hyvin pohjoisen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.

Molemmissa akuissa on akun varaustilan tarkkailua helpottava tarkkailusilmä. Molempien akkujen valikoima kattaa suurimman osan Suomessa myytävänä olevista henkilöautomalleista.

Pekka Virtanen. lähde Exide

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.