Fordin katumaasturi Kuga saanut uutta ilmettä – tarjolla uusi dieselmoottori

22.02.2016 | Max Lange

Ford paljastanut faceliftatun version Kuga-katumaasturistaan, joka esiteltiin tavallisuudesta poiketen mobiilimessuilla Barcelonassa.

Muutokset vuoden 2012 lopulla esiteltyyn Kugaan eivät ole järisyttäviä, mutta mm. etumaski ja konepelti ja ajovalot ovat täysin uusia. Auton keulassa on aiempaa enemmän piirteitä Fordin Yhdysvalloissa tarjolla olevista malleista. Myös auton takana valot ovat saaneet uutta ilmettä.

Moottoripuolella tärkein uudistus on tapahtunut dieselmoottoreissa, sillä Kugan keulalle on tarjolla 1,5-litrainen turbodiesel, josta irtoaa 120 hevosvoimaa. Tarjolla ovat myös kaksilitraiset dieselmoottorit sekä 1,5-litraiset bensiiniturbopadat.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Auton sisällä muutokset eivät ole suuria, ja ilme on tuttu mm. Fordin muista keskikokoluokan tila-autoista. Uutta on kuitenkin SYNC-järjestelmän päivittyminen kolmanteen sukupolveensa, mikä on tervetullut uudistus. Kosketusnäytössä on jatkossa myös Apple CarPlay ja Android Auto -tuki.

 Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.