Geneven autonäyttelyn halutuin auto – Tuulilasin toimituksen valinnat

07.03.2014 | TL-verkkotoimitus
Geneven autonäyttelyn halutuin auto – Tuulilasin toimituksen valinnat

Tuulilasin nettisivuilla julkaistaan viikon kysymys – kuinka ollakaan – viikoittain.

Geneven autonäyttely pyörähti käyntiin alkuviikosta. Niinpä kysyimmekin toimitukselta, minkä Genevessä esitellyn auton rattiin mielit eniten?

Selvä voittaja oli Mercedes-Benz S Coupé. Sitä seurasivat Volvo Concept Estate, Skoda Octavia Scout ja Alfa Romeo 4C Spider.

Vastauksiaan toimitus perusteli muun muassa näin:

"Oletettavasti olisin onnellinen Mercedes-Benz S Coupén ratissa."

"Nykyisen S-Mercedeksen ominaisuuksia on ylistetty kyllästymiseen saakka, mutta on kehuille pohjaakin. Neliovisen mallin suurin ongelma on edustusautoille tyypillinen mitäänsanomaton ulkomuoto. Vastaavasti coupé-versiossa on onnistuttu ainakin muotoilupuolella."

"Jos ideana on miettiä, minkä ottaisin jatkuvaan ajoon, vastaus olisi: Skoda Octavia Scout. Peruste: Hyvännäköinen ja sopivan maltillisesti meikattu murtomaa-asuun.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Jos kysytään mikä olisi kiva kokea yksittäisenä ajokokemuksena, S Coupé olisi varmasti makea. Maailman parhaaksi autoksi monesti kehutun auton sporttisempi versio olisi ehkä vähän sedania nuorekkaampi..."

"Vastaus on selvä: Volvon farkkukonsepti näyttää autolta, jossa on munaa. Tuollaisen haluaisin heti kotipihalleni - tosin vain sillä edellytyksellä, että konseptimallin röyhkeys uskalletaan viedä tuotantoon saakka. Mikään likilaskuinen kompromissi ei kiinnosta."

Voit tutustua Genevessä esiteltyihin autoihin Tuulilasin netissä:

Aiemmat viikon kysymykset:

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.