GM mokasi: lähetti korjauskutsuja onnettomuuksissa kuolleiden perheille

05.06.2014 | TL-verkkotoimitus
GM mokasi: lähetti korjauskutsuja onnettomuuksissa kuolleiden perheille

Silmätikkuna virtalukko-ongelmien takia tänä vuonna olleen General Motorsin maine ei ainakaan parane viimeisimpien uutistietojen mukaan.

Jopa 2,6 miljoonan auton viat ovat johtaneet massiiviseen takaisinkutsukampanjaan, johon ryhdyttiin vasta useiden kuolononnettomuuksien jälkeen. Yhtiö tiesi virtalukkoa koskevasta viasta kymmenen vuotta, mutta ei reagoinut siihen.

Tuoreimpien tietojen mukaan GM on lähettänyt takaisinkutsuja myös vian takia vaurioituneiden autojen omistajille, kertoo Autoevolution. Joissain tapauksissa kutsuja on mennyt henkilöille, joiden perheenjäseniä on menehtynyt onnettomuuksissa.

Huoltoon on siis kutsuttu autoja, jotka ovat monessa tapauksessa romuttuneet jo vuosia sitten. Eräs kutsuista meni muun muassa naiselle, jonka tytär kuoli yhdeksän vuotta sitten Chevrolet Cobaltin törmättyä puuhun. Kutsun saanut äiti ei edes tiennyt Autoevolutionin mukaan ennen takaisinkutsua, että kolari johtui virtalukkoviasta. Lisäksi GM lähetti äitille vielä toisenkin kutsun – ilmeisesti muistutuskutsun.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Lue myös:

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.