Harvojen herkkua: Tätä autoa saapuu Suomeen ensi kesänä vain 3 kappaletta

02.06.2014 | TL-verkkotoimitus
Harvojen herkkua: Tätä autoa saapuu Suomeen ensi kesänä vain 3 kappaletta

Yli 9 300 ihmistä rekisteröityi Mestarien liigan finaalin aikana Fordin nettipalvelussa varatakseen yhden ensimmäisistä Eurooppaan tulevista viidestäsadasta Ford Mustangista.

Rekisteröityminen halukkaaksi Mustangin ostajaksi alkoi Mestarien liigan finaalin alkuvihellyksestä. 500 rekisteröityneen raja tuli täyteen 30 sekunnissa.

Suomalaisia mukana oli 50, joista kolme onnistui saamaan uuden Mustangin ensi kesäksi.

Real Madrid voitti Atletico Madridin Lissabonissa 25.5. pelatussa ottelussa 4-1.

Pääsponsori

Ensimmäiset 500 Mustangia menevät 20 eri maahan. Lähiviikkojen aikana Ford ottaa yhteyttä kunkin maan nopeimmin rekisteröityneihin. Asiakkaat kutsutaan Ford-jälleenmyyjän luokse tekemään varsinainen tilaus.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Varattavissa on Race Red -värinen viistoperämalli tai Magnetic Silver -värinen avo-Mustang. Molemmat autot ovat erikoisvarusteltuja. Moottorivaihtoehtoja on kaksi, 2.3-litrainen EcoBoost (309 hv, 407 Nm) ja 5.0-litrainen V8 (426 hv, 529 Nm).

Kaikissa autoissa on Ford SYNC2 -yhteydenpito- ja navigointijärjestelmä, lämmitettävät ja ilmastoidut istuimet, pysäköintiavustin, musta nahkaverhoilu, kromisia yksityiskohtia ja 19-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Ford oli kauden 2013/2014 UEFA Champions Leaguen eli Mestarien liigan virallinen autoyhteistyökumppani, ja se toimitti UEFAn käyttöön yli 900 autoa. Niistä reilulla 200:lla kuljetettiin VIP-vieraita ja otteluiden toimitsijoita tämän vuoden finaalissa. Voittopokaali kuljetettiin stadionille Ford Mustangilla.

Ensi kaudesta lähtien Nissan on Mestarien Liigan autoalan pääkumppani. http://www.tuulilasi.fi/uutiset/nissan-korvaa-fordin-mestarien-liigan-sponsorina

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.