Hyundai IONIQ hybrid sai todella kilpailukykyiset hinnat – useita tonneja Priusta vähemmän

23.09.2016 | Max Lange
Hyundai IONIQ hybrid sai todella kilpailukykyiset hinnat – useita tonneja Priusta vähemmän

Hyundain uusi hybridi IONIQ on saanut hinnat Suomessa. Auton hinnat on saatu erittäin kilpailukykyisiksi, jos sitä verrataan Toyota Priukseen.

IONIQ:n hinnat starttaavat Comfort-varustetasolla 27 990 eurosta. Kalliimman Style-varustetason hinta alkaa puolestaan 31 990 eurosta. Kaikki IONIQ:t ovat luonnostaan automaattivaihteisia.

Jos Hyundain hintoja verrataan markkinoiden tunnetuimpaan hybridiin eli Toyota Priukseen, on Hyundailla asiat erinomaisesti. Priuksen hinnat starttaavat 34 981 eurosta, eli hintaeroa autojen välillä peräti noin 7 000 euroa.

Prius on toki vuosien varrella osoittanut, että Toyotan hybriditekniikka on todella luotettavaa. Hyundaista ei ole vielä olemassa kokemuksia, mutta IONIQ:iin on tarjolla viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Akkujen takuu on joko 200 000 km tai 8 vuotta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

IONIQ:n pahin kilpailija tuleekin ehkä samasta konsernista. Kialta on äskettäin tullut markkinoille Niro, joka jakaa saman perustekniikan IONIQ:n kanssa. Niron hinnat alkavat myös samasta 27 990 eurosta. Niron etuna IONIQ:iin nähden on myös tällä hetkellä haluttavampi Crossover-kori verrattuna Hyundain viistoperään.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.