Hyundain uutuuksia Suomen MM-rallissa sekä pikataipaleella että yleisöalueella

29.07.2014 | TL-verkkotoimitus

Uutena autovalmistajana rallin MM-sarjassa kilpailevalle Hyundaille sallitaan FIA:n sääntöjen mukaan keskellä kautta, kolme moottoriin ja viisi koriin kohdistuvaa ylimääräistä muutosta, eli niin sanottua jokeri-luokitusta.

Hyundai esittelee ensimmäisen korttinsa uusista luokituksista Suomen MM-rallissa. Uudistuneilla autoilla ajavat Thierry Neuville ja Juho Hänninen.

Vajaan vuoden mittaisen kehitystyön jälkeen Hyundain i20 WRC on ylletty useissa ralleissa jo kärkitaisteluun mukaan. Kauden aikana auton jokainen osa-alue on kehittynyt ja autoa on rakennettu yhä nopeammaksi ja luotettavammaksi.

Hänninen sanoo, että Suomen MM-rallissa käyttöön otettavilla jokeri-luokituksilla talli jatkaa auton suorituskyvyn ja luotettavuuden kehittämistä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

"Lisäluokitukset ovat tärkeä osa WRC-auton kehitysprosessia. Koko tiimi on tyytyväinen siihen, mitä olemme lyhyessä ajassa jo saaneet aikaiseksi. Jyväskylässä otamme käyttöön uuden moottorilohkon sekä uudenlaiset etupyöränkotelot. Jousitukseen liittyvä jokeri-luokitus tulee käyttöön Saksan MM-rallissa."

Rallihenkiset i10-mallit ensimmäistä kertaa Jyväskylässä

Hyundai ennakkoesittelee ralliyleisölle Jyväskylässä vasta elokuun lopulla lanseerattavat uudet i10-mallit. Lisäksi Hyundain ja Woikosken yhteisellä promootioalueella on esillä myös maailman ensimmäinen sarjatuotannossa valmistettava vetyauto Hyundai ix35 Fuel Cell.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.