Jokainen Tesla Model S takaisinkutsun kohteena – syynä turvavyöt

23.11.2015 | Max Lange
Jokainen Tesla Model S takaisinkutsun kohteena – syynä turvavyöt

Tesla on päättänyt vapaaehtoisesti kutsua kaikki valmistamansa Model S-mallit huoltoon mahdollisesti viallisten turvavöiden takia.

Maailmanlaajuinen takaisinkutsu koskee noin 90 000 autoa. Viallinen turvayö löytyi auton eturiviltä eurooppalaisen asiakkaan autosta. Viallisessa autossa alaruumista kiinni pitävä turvavyö ei ollut kunnolla kiinni vyönkiristimessä.

Viallinen turvavyö ei ole aiheuttanut loukkantumisia. Saatuaan tietää viasta Tesla on testannut omissa tutkimuksissaan 3 000 autoa, mutta ei ole löytänyt toista viallista Model S:ää. Siitäkin huolimatta Tesla on päättänyt tehdä takaisinkutsun.

Bloombergille puhunut Teslan edustaja kertoi, että takapenkille puhumaan kurottaneen etumatkustajan turvavyö irtosi paikaltaan. Turvavyön kiinnittävää pulttia ei ollut Teslan edustajan mukaan asennettu kunnolla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Autocarin haastattelema Teslan edustaja kertoi, että auton huoltotoimenpide kestää kolmesta kuuteen minuuttia. Tesla ottaa yhteyttä Model S:n omistajiin asian tiimoilta.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.