Kaunokainen vai jotain muuta? – tällainen on Maseratin ensimmäinen katumaasturi Levante

22.02.2016 | Max Lange

Maserati on julkistanut ensimmäiset viralliset kuvat uudesta katumaasturistaan, Levantesta. Auton esittely suurelle yleisölle tapahtuu Geneven autonäyttelyssä.

Levante on katumaasturimaisesta olemuksestaan huolimatta helposti tunnistettavissa Maseratiksi. Keulassa on italialaismerkille tyypillistä aggressiivisuutta, muutoin autoa voisi kutsua jopa siroksi. Levanten kattolinja kaartuu alas melko voimakkaasti, mikä kertoo siitä, että autoa ei ole täysin tehty tilojen ehdoilla.

Kuvien paljastusten yhteydessä Maserati ei vielä hirveästi hiiskunut teknisistä tiedoista. Sen verran kuitenkin jo tiedetään, että Levanteen on tarjolla sekä diesel- että bensiinimoottoreita.

Maserati kehuu, että katumaasturin ajo-ominaisuudet ovat erittäin urheilulliset kaikissa mahdollisissa olosuhteissa, myös pinnoitettujen teiden ulottumattomissa. Menemistä tukee elektronisesti ohjatut iskunvaimentimet, ilmajousitus ja tietenkin neliveto.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Maserati kertoo, että ensimmäiset Levantet ovat jo liukuneet ulos Mirafiorin tuotantolinjoilta Torinossa Italiassa.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.