Kia juhlistaa jalkapallon MM-kisoja erikoismalleilla

05.05.2014 | TL-verkkotoimitus
Kia juhlistaa jalkapallon MM-kisoja erikoismalleilla

Kia lanseeraa kesällä pelattavien jalkapallon MM-kisojen kunniaksi FIFA World Cup Edition -erikoismallit. Kia on Brasiliassa 12.6–13. heinäkuuta pelattavien jalkapallon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani.

Kia cee’d FIFA World Cup Edition ja Kia Sportage FIFA World Cup Edition saapuvat myös Suomeen.

Molemmissa malleissa ovat vakiovarusteina muun muassa tehdasasenteinen navigointijärjestelmä, kääntyvät ksenon-ajovalot ja peruutuskamera.

Sportagen varusteluun kuuluvat myös alleajosuojat edessä ja takana, LED-valot takana, nahkaverhoillut istuimet ja Premium Infinity -äänentoistojärjestelmä.

Sportageen FIFA World Cup Edition -varustelu on tarjolla etu- ja takavetoisena, manuaali- ja automaattivaihteistolla. Molemmat kisamallit ovat saatavana bensa- ja dieselversioina.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Suosittuun cee’d-malliin FIFA World Cup Edition on saatavana hatchback- ja farmariversioiden yhteyteen manuaali- ja automaattivaihteistolla.

Kia cee’d World Cup Edition -malliston hinnat alkavat 23 690 eurosta ja Kia Sportage FIFA World Cup Edition -malliston hinnat alkavat 29 490 eurosta.

Kia tarjoaa kaikille uusille autoilleen seitsemän vuoden takuun, joka kattaa FIFA World Cup Edition -mallistossa karttapäivitykset koko takuun ajalta.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.