Kialta sittenkin isokokoinen sporttifarkku – katso lumiset kuvat

17.02.2015 | TL-verkkotoimitus

Kia paljasti viime viikolla pienen vilahduksen tulevasta Optimasta konseptimuodossa. Spekuloimme tuolloin, että olisiko jo aika farmarikoriselle Optimalle. Tässä se nyt sitten on.

Geneven autonäyttelyssä suurelle yleisölle esiteltävä Kia Sportspace Concept on tyylikäs farkku, joka on suunniteltu Frankfurtissa Saksassa. Sportspace on tarkoitettu erityisesti mukavaksi pitkien matkojen taittajaksi. Kia itse kutsuu autoa jopa Grand Toureriksi.

Ulkomuodossa on havaittavissa tuttuja piirteitä edellisen sukupolven Optimasta, nykyisestä Mondeosta ja ehkäpä myös CLS Shooting Brakesta. Jos Optiman tuleva tuotantomalli näyttää edes hitusen tältä, on Kialla käsissään hieno myyntituote.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Sisätiloissa puolestaan on havaittavissa audimaisia ratkaisuja, mikä ei ole lainkaan huono asia. Ainoastaan neljä istuinpaikkaa rajoittavat käyttömahdollisuuksia. Ehkä paikkamäärä muuttuu tuotantomalliin mennessä.

Lisää tietoa Kia Sportspacesta Geneven autonäyttelyssä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.