Micran myyntimenestys olikin silmänlumetta

21.04.2015 | TL-verkkotoimitus
Micran myyntimenestys olikin silmänlumetta

Maaliskuun myyntirekisteröinneissä oli erikoinen tilasto-oikku, sillä Nissan Micra oli hypännyt peräti Suomen viidenneksi myydyimmäksi automalliksi.

Micran myynti oli kasvanut edellisvuoden maaliskuuhun verrattuna huimalla 980 prosentilla, joka tarkoittaa 390 myytyä autoa maaliskuussa. Rekisteröintitilastot eivät kuitenkaan kerro, mihin käyttöön autot menevät.

Tilaston takaa paljastuikin, että yksityiskäyttöön näistä Microista meni vain 48 prosenttia. 32 prosenttia meni vuokraamokäyttöön ja loput 20 prosenttia menivät Nissanin myyntivarastoon.

Nissanilla oli käynnissä maaliskuussa erikoiskampanja, jonka takia autoja meni kaupaksi yllättävänkin paljon. Nissan tarvitsi paljon autoja esittelykäyttöön sekä huollon sijaisautoksi, mikä selittää suuren määrän myyntivarastoautoja.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Nykykoppaisen Nissan Micran myyntimäärät eivät ole olleet luokkansa kärkipäässä, joten yksittäinen menestys on kunnioitettava saavutus.

Aiheesta uutisoi Kauppalehti.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.