Nissanin uutuusmaasturi Suomeen syyskuussa

12.05.2014 | TL-verkkotoimitus
Nissanin uutuusmaasturi Suomeen syyskuussa

Uudistuneen Nissan X-Trailin myynti alkaa Suomessa syyskuussa.

Mallin lähtöhinta on 31 890 euroa, ja se liittyy merkin crossover-perheeseen Qashqain, Juken ja Muranon rinnalle.

Renault-Nissan-allianssin uudelle yhteiselle CMF-alustalle (Common Module Family) rakennettu X-Trail seuraa edeltäjänsä jalanjälkiä.

Täysin uudistetun muotoilun taustalla on Nissanin pyrkimys tehdä uudesta X-Trailista C-SUV-luokan monipuolisin automalli. Ulkonäkö on uudistunut Nissanin viimeaikaisen muotokielen mukaisesti, ja malli mukailee Nissanin näkemystä modernista crossover-katumaasturista.

Diesel pellin alla

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Uutuuden muotoilussa on uusia yksityiskohtia, kuten uudenlaiset ajovalot (LED-ajovalot ovat vakiona korkeamman varustelutason malleissa) ja huomiota herättävä LED-merkkikilpi, joka tekee autosta helposti tunnistettavan pimeällä. Lisäksi uudessa X-Trailissa on sähkötoiminen takaluukku ja avautuva panoraamakatto.

Voimanlähteenä on dCi 130 -moottori, ja malli on saatavana sekä etuvetona että nelivetona. Auto on myös varustettu Nissanin uudella Chassis Control -alustanhallintajärjestelmällä ja Safety Shield -järjestelmällä.

Pituutta X-Traililla on 4,64 metriä, leveyttä 1,82 metriä ja korkeutta 1,7 metriä, ja sen akseliväli on 2,70 metriä maavaran ollessa 21 senttiä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.