Oletko aina unelmoinut Lego Ferrari F40:stä? – nyt sellaisen saa!

07.07.2015 | Max Lange

Lego on julkistanut aivan uuden rakennettavan automallin, legendaarisen Ferrari F40:n. Lego-auto koostuu yli tuhannesta palasta ja kuuluu Creator-sarjaan.

Lego on onnistunut hemmottelemaan viime aikoina autofaneja. Viime vuoden hitti oli vihreä Mini Cooper, joka myös kuului Creator-sarjaan. Minin tavoin uudessa Ferrarissa on annettu paljon huomiota pieniin yksityiskohtiin, ja mallilla on Ferrarin virallinen hyväksyntä.

Esimerkiksi Lego-Ferrarin etu-ja takaosat ovat avattavia, kuuluisat auki ponnahtavat ajovalot ovat myös Lego-versiossa ja auton kaksoisahdettu V8 on irrotettavissa kätevästi pois. Lego on tuottanut myös kyseistä mallia varten muutaman täysin uuden osan.

Malliauto on 27 cm pitkä, 14 cm leveä ja 8 cm korkea. Auton kokoamisessa luulisi myös kestävän jonkin aikaa, sillä Lego sisältää yhteensä 1 158 osaa.

Lego Shopin mukaan Ferrari F40 on ostettavissa elokuun ensimmäisestä päivästä lähtien melko korkean, 109,95 euron hintaan. Tosin tällä Ferrarilla taitavatkin enemmin isät kuin pojat leikkiä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.