Opel tuo pienimpään lisää rouheutta – uusi Karl Rocks

13.09.2016 | Max Lange

Opel on julkistanut Pariisin autonäyttelyn alla pikkuauto Karlista uuden maastomeikkiversion. Karl Rocksilla haetaan ostajakuntaa Opelin mukaan ”individualisteista”.

Karl Rocks on hieman korotettu ja ulkoisesti rouheutettu versio tavallisesta Karlista. Auton puskureihin ja lokasuojiin on tuotu tummaa muovia, jolla Karlin ilmeestä on tehty maasturimaisempi. Todellisuudessa tällä on haluttu tehdä Karlista erottuvampi liikenteessä urbaanille sukkuloijalle.

Jotta edes jotkin katumaasturikriteerit toteutuvat, on Opel nostanut Karl Rocksin maavaraa 1,8 sentillä tavallisesta versiosta. Yhdessä melko korkean korin kanssa on Karl Rocksiin saatu tavallista korkeampi katumaasturimainen istuma-asento, joka on monien mieleen.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Karlin tilat ovat pienautoluokassa erinomaiset, eikä uusi Karl Rocks tee tähän poikkeusta. Kaikki penkit kaadettuna mahtuu Karl Rocksiin tavaratilaa noin 1 000 litraa. Euroopassa Karl Rocksin tilauskirjat avautuvat vuoden lopulla.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.