Peugeot 308 saa uutta meikkiä − tarjolle uusi 8-portainen automaatti

05.05.2017 | Max Lange

Vuonna 2013 lanseerattu Peugeot 308 on saanut nyt ensimmäisen merkittävän faceliftin. Siitäkin huolimatta uudistukset ovat varsin kesyjä.

Kolmenollakasin maski-ilme on tuotu lähemmäs tuoreita 3008 ja 5008 -malleja. Maski on aiempaa pystympi ja keula on hieman aiempaa aggressiivisemman näköinen. Ajovalot ovat kuitenkin pysyneet jotakuinkin ennallaan.

Teknisellä puolella 308 saa nauttia ensimmäisenä PSA-konsernin mallina mukautuvan vakionopeudensäätimen ruuhka-avustimesta. Toiminto on saatavissa automaattivaihteiston yhteyteen.

308:n hieman kankea kosketusnäyttö on nyt myös uusittu. I-Cockpitiin on tarjolla MirrorLink-, Apple CarPlay- ja Android Auto -tuki.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Peugeot tuo 308 BlueHDi 180 S&S -malliin uuden kahdeksanportaisen automaattivaihteiston, jonka on kehittänyt japanilainen Aisin. Myös kolmisylinteriseen PureTech 130 -moottoriin on tehty parannuksia, jotta arkiajon kulutuslukemat olisivat aiempaa alhaisemmat.

Uudistetut 308:t valmistetaan Ranskassa Sochaux’n tehtailla.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90. 

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.