Pikku-Pösö 208 päivittyi – hiilidioksidipäästöt alle 79 g/km!

19.02.2015 | TL-verkkotoimitus

Peugeot on tuonut jo kolmen vuoden ikään ehtineeseen 208-malliin ensimmäisen faceliftin. Mistään radikaalista muutoksesta ei kuitenkaan ole kyse.

Ulkoisesti suurimpia muutoksia ovat kohdanneet etu- ja takavalot, jotka ovat nyt toteutettu ledeillä. Puskuri on uusi, ja keula on saanut muutamia kromilisäyksiä.

Sisätiloihin on luonnollisesti tehty pieniä parannuksia. Kosketusnäyttö on nyt myös saanut Mirror Screen -ominaisuuden, joka osaa näyttää matkapuhelimen toiminnot auton 7-tuumaiselta näytöltä.

Uutta on myös uusi GT Line -varustelutaso, joka tuo GTi-mallin sporttisia yksityiskohtia tavallisempiin malleihin. Moottoripuolella on uusi turboahdettu 1,2 PureTech 110, joka on ennestään tuttu 308-mallista.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

1,6-litraisesta turbodieselistä on useita tehoversioita, ja kaikkien moottoreiden päästöt ovat alle 95 g/km. Taloudellisin vaihtoehto kuluttaa tehtaan mukaan 3,0 l/100 km ja sen CO2-arvo on 79 g/km.

Uudistettu Peugeot 208 esitellään Geneven autonäyttelyssä ja sen myynti alkaa kesällä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.