Polestar 1 tilattavissa nyt myös Suomessa

13.03.2018 |

Uuden urheilullisten sähköautojen merkin ensimmäinen auto Polestar 1 on nyt ennakkotilattavissa 18 maassa eri puolilla maailmaa. Tämä on viimeisin vaihe Polestar-merkin hiljattain alkaneella matkalla.

Polestar 1 -malli on nähtävissä ensimmäistä kertaa julkisesti parhaillaan meneillään olevassa Geneven autonäyttelyssä.

Ennakkotilausten lisäksi käyttöön on otettu uusi auton suunnittelutyökalu, jolla asiakkaat voivat visualisoida oman Polestar 1 -autonsa ennen tilauksen tekemistä.

”Jo yli 7 000 ihmistä on osoittanut kiinnostusta Polestar 1 -autoa kohtaan, joten olemme erittäin iloisia asiakkaiden intohimoisesta suhtautumisesta tuotteeseemme. Otamme nyt seuraavia askeleita eteenpäin kohti tämän kauniin auton toimittamista ensimmäisille asiakkaille”, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ennakkotilausprosessi käsittää 2 500 euron ennakkomaksun, joka toimii vuoronumerona Polestar 1 -jonossa. Ennakkotilauksen voi nyt tehdä 18 maassa: Kiina, USA, Ruotsi, Saksa, Norja, Hollanti, Tanska, Suomi, Iso-Britannia, Espanja, Ranska, Portugali, Puola, Italia, Itävalta, Sveitsi, Belgia ja Kanada.

Polestar 1 on suorituskykyinen coupé-mallinen GT-hybridi, joka kehittää tehoa 600 hevosvoimaa ja vääntöä 1 000 Nm. Toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on 150 kilometriä, mikä on enemmän kuin millään muulla hybridiautolla.

 

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.