Poliisi lätkäisi pariskunnalle liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sakot – "kysymyksessä iloinen intiimi kanssakäyminen"

06.10.2014 | TL-verkkotoimitus
Poliisi lätkäisi pariskunnalle liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sakot – "kysymyksessä iloinen intiimi kanssakäyminen"

Poliisi sai sunnuntaina ilmoituksen vaarallisesti heittelevästä ajoneuvosta Espoon Turunväylällä.

Ennakkotiedot herättivät epäilyt rattijuopumuksesta, mutta vaaratilanteen syy olikin ihan joku muu.

"Tällä kertaa oli kuitenkin kysymyksessä iloinen intiimi kanssakäyminen.", Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteessa todetaan.

"Poliisillahan ei periaatteessa ole mitään tällaista vastaan, kunhan se tapahtuu kahden yli 16 -vuotiaan välillä yhteisymmärryksessä muita vaarantamatta."

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että liikkeellä oleva ajoneuvo on seksuaaliseen kanssakäymiseen aivan väärä paikka. Vakavan onnettomuuden riski on suuri.

Onnettomuudelta vältyttiin, mutta pariskunta syyllistyi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja molemmat autossa olleet henkilöt saivat sakon.

"Meille, teille vai matkustajakotiin, naapurin latoon, suojaisalle rantakalliolle, työkaluvarastoon tai jopa ihan sinne oman kodin lakanoiden väliin?", poliisi antaa toimintaohjeet vastaaviin tilanteisiin.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.