Porsche-harvinaisuus saapuu myös Suomeen – rajoitettu Martini-erä

10.06.2014 | TL-verkkotoimitus

Porsche 911 S-mallista on julkaistu Martini Racing Edition erikoisversio, jota rakennetaan vain 80 kappaletta. Auto tulee myyntiin myös Suomessa.

1970-luvulla Porsche ja Martini olivat maaginen yhdistelmä maailman kilparadoilla. Eittämättä tyylikkäät vauhtiraidat ovat kuitenkin vuosien saatossa hävinneet Porschejen kyljistä. Esimakua Martinin ja Porschen yhteistyöstä saatiin konseptivaiheessa olleen 918 Spyderin maalipinnalta.

Nyt Porsche on julkistanut vain 80 kappaletta tehtävän 911 S erikoismallin, johon tulee Martini Racing -raidat. Sinipunaiset viivat kulkevat auton kyljissä, konepellissä, katossa ja takasiivessä. Auton erikoisolemuksen pitäisi siis näkyä jokaisesta kulmasta. Värivaihtoehdot uutuusmallille ovat valkoinen tai musta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Vakiona erikoismalliin kuuluvat sport design-ratti ja Sport Chrono-paketti. Konehuoneessa möyryää 3,8-litrainen bokserikone, josta irrotetaan 400 hv. Suorituskyky on samalla tasolla kuin 911 Carrera S:ssä.

Auto tulee myyntiin kesäkuussa kahdeksassa Euroopan maassa, johon myös Suomi kuuluu. Ei ole kuitenkaan tiedossa, montako yksilöä Suomeen on varattu. Autosta kiinnostuneiden kannattanee toimia nopeasti.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.