Sähköautoilun ikoni saamassa ensimmäisen isomman faceliftinsä – hinta luultavasti nousee

11.04.2016 | Max Lange
Sähköautoilun ikoni saamassa ensimmäisen isomman faceliftinsä – hinta luultavasti nousee

Tesla Model S on ehtinyt jo neljän vuoden ikään. Käsityksiä sähköautoilusta muuttanut auto on sisäpiirilähteiden mukaan uudistumassa varsin pian.

Yhdysvaltalainen CNET on saanut vihiä, että Tesla Model S päivitetään piakkoin. Uudistuksen tärkein anti on auton valmistusprosessin yksinkertaistaminen sekä auton päivittäminen aiempaa hienostuneemmaksi.

Tulevaisuudessa Model S:n pahin kilpailija tullee saman talon sisältä, eli Tesla Model 3. Model S on kalliimman hintaluokan auto, mutta monien materiaalien laadussa se ei ole yltänyt aivan saksalaisten premium-merkkien tasolle. Uudistuksella Model S:n ja Model 3:n välille halutaan luoda selkeää pesäeroa.

CNET:n saamien sisäpiiritietojen mukaan Model S:n keulailmettä uudistetaan lähemmäs tuoretta Model X:ää sekä Model 3:sta. Auton LED-ajovalot saavat kuulemma myös uutta ilmettä, ja malli saa lisää värivaihtoehtoja.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Auton sisällä Model S:ään tuodaan samat etuistuimet, jotka löytyvät Model X:stä. Ohjaamoon lisätään myös aiempaa enemmän säilytys- ja lokerotilaa, mikä on ollut nykyisten Tesla-omistajien toivelistalla.

CNET valottaa myös, että faceliftin julkistus saattaa tapahtua hyvinkin pian, vielä huhtikuun aikana. Samalla Model S:n hinta saattaa kohota nykyisestä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.